Installatietechniek

Verlichting

Voor ons is het aanleggen van verlichting een dagelijkse klus. Kies voor uw eigen veiligheid en schakel voor het aanleggen van zowel binnen- als buitenverlichting een elektricien van Veni-elektrotechniek in.

Binnenverlichting
Er is veel mogelijk op het gebied van binnenverlichting. Bijvoorbeeld verlichting die u met één druk op de knop kunt bedienen, sfeerverlichting of verlichting met een dimfunctie. Per ruimte in uw woning of bedrijfspand kunt u kiezen voor de geschikte soort verlichting. Heeft u geen idee welk type verlichting in een bepaalde ruimte past? Wij geven u een advies op maat.

Buitenverlichting
Ook als het gaat om buitenverlichting zijn er vele mogelijkheden. Denk aan sfeerspotjes in de grond of aan muurverlichting. U kunt ook kiezen voor verlichting met een sensor, dit type verlichting wordt voornamelijk als veiligheidsvoorziening gebruikt. Zodra er iemand in de buurt van dit type buitenverlichting komt springt de lamp aan. Neem contact op met ons en vraag gerust welke mogelijkheden er zijn op het gebied van buitenverlichting.

Noodverlichting
Bedrijfspanden dienen te allen tijde voorzien te zijn van noodverlichting die conform de bouwverordening periodiek wordt gecontroleerd en de garantie geeft dat in het geval van calamiteiten en stroomuitval de vluchtwegen snel en veilig worden gevonden.

Vaak blijkt uit controles dat armaturen onzichtbare gebreken vertonen: defecte lampen of verzwakte accu’s bijvoorbeeld. Daarnaast kan er sprake zijn van een verkeerde vluchtrouteaanduiding, een tekort aan noodverlichting door een veranderde inrichting of verouderde pictogrammen die door gewijzigde voorschriften niet meer gebruikt mogen worden.

Laat uw noodverlichting dus regelmatig controleren op al deze punten. Veni-elektrotechniek is ook u graag van dienst.